M en D te Emmen (Drente), logistiek, transport, thuiswerk en productiewerk

Werken als thuiswerker

M&D Logistiek functioneert sinds 1992 met succes als intermediair tussen bedrijven die werk uitbesteden en thuiswerkers. Onze thuiswerkcentrale is een succesvolle formule die beschikt over ervaren thuiswerkers in Emmen en de nabije omgeving.

 

Hoe weet u of u geschikt bent voor thuiswerk?

  • u kunt de opdrachten ophalen en brengen. De opdrachten worden niet gebracht u moet ze zelf ophalen en terugbrengen wanneer ze zijn verwerkt
  • u kunt werken met deadlines. Voordat u de opdracht krijgt wordt er afgesproken wanneer u de opdracht terug moet brengen.
  • u woont in omgeving Emmen (reiskosten worden niet vergoed)


Hoe werken wij bij M&D Logistiek? 

Alle thuiswerkers die voldoen aan de bovenstaande eisen worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Hier krijgt u alle informatie over thuiswerk die u nog nodig bent. Tijdens de kennismaking laten wij u ook voorbeelden van een aantal producten zien. Wij hebben veel verschillend werk die vaak van order tot order verschilt. Wel kan ik u zeggen dat het om inpakwerk gaat, meestal schroeven etc, met soms kleine montage. Mocht u daarna nog steeds geïnteresseerd zijn dan krijgt u een inschrijvingsformulier en wordt u op de wachtlijst gezet. Let op: neem voor een kennismaking altijd een geldige identiteitsbewijs mee.

Als eerst krijgt een proeforder mee om te verwerken. Mocht het zo zijn dat u het thuiswerk toch niet wilt kunnen we de overeenkomst alsnog beëindigen. Alle opdrachten die u krijgt worden van tevoren besproken. U krijgt een voorbeeld mee en we bespreken een levertijd. U heeft altijd voldoende tijd om de orders op te halen te verwerken en ze weer terug te brengen.

Mocht u na het lezen nog steeds geïnteresseerd antwoord dan op de mail en kunnen we verder afspraken maken over de kennismaking.


De opbrengsten

Wij hebben veel verschillend werk. Zo kan het zijn dat de ene opdracht meer opbrengt dan de andere. Thuiswerken zien wij als bijverdienen een bezigheid en niet als een baan en gaan ervan uit dat elke thuiswerker 1/5 deel van het minimumloon verdient.

Over de vergoeding worden door M&D geen inhouding gepleegd.

Waar kunt u ons vinden

M&D Logistiek B.V.
Kapitein Grantstraat 30
7821 AR Emmen
tel. 0591-610294
Contactformulier